Löneadministratör sökes till Oriflame Cosmetics!

Löneadministratör sökes till Oriflame Cosmetics!

Dina arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du tillhöra Human Resource-avdelningen där du även kommer få arbeta mycket med anställda, chefer samt finansavdelningen. För att trivas i rollen som löneadministratör tror vi att du gillar att arbeta på en operativ nivå och kunna se den stora bilden men fortfarande ha ett öga för detaljer.

I roller som löneadministratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
  • Upprätthålla HR Administration Systemet med anställdas data och personliga uppgifter på ett konfidentiellt och professionellt sätt
  • Säkra exakt löneavgift till extern lönepartner och ge externa parter önskad information
  • Stödja årliga lön och bonusbedömningsprocesser
  • Stödja medarbetare med pensionsfrågor tillsammans med pensionspartnern
  • Stöd tillsammans med skattepartnern att rätt skatt dras av för anställda som flyttar till eller lämnar Sverige
  • Övrig HR-administration
Din profil

Vi tror att du som söker har en utbildning inom ekonomi, personal eller motsvarande. Du har 2-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har kunskap om svensk arbetslagstiftning och kollektivavtal. Det är viktigt att ha en flexibel och serviceinriktad attityd samt kunna hantera känslig information på alla nivåer i verksamheten. Du har en stark administrativ kompetens, strukturerad, hög noggrannhet och konfidentialitet. Vidare beskriver du dig som kommunikativ, effektiv och positiv. Du behärskar såväl svenska och engelska både i tal och skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oriflame Cosmetics är ett ledande internationellt direktförsäljande kosmetikföretag som grundades i Sverige 1967. Idag finns Oriflame i över 60 länder och är marknadsledande i över hälften. Till deras kontor på Mäster Samuelsgatan söker vi nu en noggrann löneadministratör med start omgående. Är du intresserad av att få arbeta på ett globalt företag och nyfiken på vad de kan erbjuda dig? Då har du hamnat helt rätt! Uppdraget är på heltid och det är Studentwork som ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli direkt anställd utav kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan!