Kunskaper i tyska? Se hit! Bolagssökare / Deltid

Kunskaper i tyska? Se hit! Bolagssökare / Deltid

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bolagssökare kommer du proaktivt leta uppbolag som kan vara intressanta för förvärv. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Att söka upp och hitta bolag som kan vara intressanta att undersöka vidare
  • Organisera och förbereda inför presentation av bolagen
  • Presentera bolagen för närmsta chef
Din profil

Vi tror att du är student och under en tid vill testa på ett spännande uppdrag. Du behöver vara effektiv och noggran i ditt arbete och snabbt kunna komma in i arbetet. Då du kommer söka efter tyska bolag behöver du ha en grundlig förståelse för det tyska språket.

Tjänsten är räknad på att ta ungefär 40 h.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åt vår välkända kund söker vi nu en bolagssökare med kunskaper i det tyska språket. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person är på plats. Så skicka din ansökan redan idag!