Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Om rollen

Är du en person med stort driv och service ut i fingerspetsarna? Vi söker nu personer som vill ingå i vårt nätverk av kundtjänstmedarbetare, där vi är intresserade av såväl dig som kan börja direkt som dig som sitter på en tjänst i dagsläget.

Vad kan vi erbjuda? Vi på Studentwork har kunder runt om i Stockholmsområdet där vi kan erbjuda långsiktiga uppdrag på stora, välkända bolag med härlig kultur och grymma kollegor. Vi vill träffa dig och ta reda på vad du är intresserad av för att kunna matcha dig till din drömtjänst!Om Studentwork


Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.