Kundcentermedarbetare till välkänt bolag sökes!

Kundcentermedarbetare till välkänt bolag sökes!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundcentermedarbetare kommer du arbeta för en effektiv och kvalitetssäkrad handläggning av kundärenden med ett bemötande i världsklass. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Att ta emot felanmälan och frågor från hyresgäster och övriga intressenter via telefon och webb
  • Registrera ärenden i ärendehanteringssystemet
  • Följa upp och tillämpa rutiner och skriftliga anvisningar
Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicemedarbetare och då gärna kundtjänst/callcenter, med telefon som verktyg. Vidare ser vi att du har en hög service-känsla och har en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du trivs med att bemöta kunder via telefon och ser varje samtal som et möjlighet till att hjälpa och lösa kundens problem. Vi ser slutligen att du har god datorvana samt är flytande i Svenska och har en god kunskap i engelska.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning söker vi nu en driven kundcentermedarbetare som vill arbeta i en stor och mångkulturell miljö.

Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!