Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du både att arbeta i receptionen samt ansvara för kontorsservice. Detta kommer innebära stort ansvar och du kommer att ha stora kontaktytor både internt och externt. Detta är en perfekt roll för dig som gillar att träffa människor samtidigt som du gillar att lösa problem! Rollen kommer innebära att ha många bollar i luften och hela tiden prioritera mellan arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen kan vara:

-Ta emot besökare/kunder genom att närvara i receptionen

-Ha kontakt med leverantörer, ansvara för en del inköp samt ta emot leveranser

-Ha ansvar för att underhålla deras kontor/ showroom

-Mindre reparationer, justeringar, felsökningar samt kontroll av lokalens fasta inredning

Rollen är ett konsultuppdrag på 12 månader via oss på Studentwork. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Din profil

Då detta är en tjänst med mycket kontorsdrift så söker dig som förslagsvis gått bygg på gymnasiet alternativt har tidigare arbetat som snickare eller liknande. Vidare är det även meriterande om du har arbetat som receptionist eller med någon typ av service och administration. Som person ser vi gärna att du är strukturerad, lättlärd samt serviceminded. Du ska inte heller vara rädd att ta initiativ, vara lyhörd och hjälpa till där det behövs.

I denna roll är B-körkort ett krav.

Start: Omgående

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande bostadsutvecklare i Europa. Företaget sitter i centrala Stockholm och har cirka 2000 anställda. De har en familjär kultur och sitter i fräscha lokaler. De söker just nu en kontorsansvarig receptionist till deras kontor. Detta är en kombinerande roll som både innebär att ta emot kunder samt att sköta om kontoret. Passa på att söka denna roll redan idag!