Konstruktör inom elektronik

Konstruktör inom elektronik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Elektronikkonstruktör kommer du att arbeta i ett team som består av 11 personer som arbetar inom CAD, laser, programvara och elektronisk teknik. Du får möjligheten att arbeta i en intellektuellt stimulerande miljö, i ett team med kompletterande färdigheter på en hög nivå som gör det möjligt att ta sig an utmanande uppgifter och leverera. Vår kunds produktion och utveckling är baserad i Solna.

Start: Våren 2020

Omfattning: Heltid

Din profil

Vi tror att du är en strukturerad person som är van vid samt tycker om att arbeta i team och kommunicera med andra. Vi tror också att du har:
  • Utbildning inom elektronisk teknik eller liknande
  • God kunskap om CAD-konstruktion samt erfarenhet av Altium
  • Goda kunskaper av både analog och digital design
  • Erfaren i att arbeta med elektrisk funktionalitet inom PCB
  • Bra bakgrund inom mät- och verifieringstekniker
  • Erfarenhet av att arbeta med mikroprocessorer och mikrokontroller som ARM
Det är meriterande om du har kunskap av C ++ och / eller Python och denna tjänst kräver att du talar flytande engelska.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.