Executive Assistant for Vice President Global Product Marketing sökes!

Executive Assistant for Vice President Global Product Marketing sökes!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som chefsassistent kommer du att arbeta tätt tillsammans med företagets Vice President of Global Product Marketing. Rollen innebär bland annat ansvar över mail och kalender, mötesplanering, resebokningar, reseräkningar, förberedelser av presentationer samt övrig administration. Utöver detta kommer du även ansvara för att organisera och bibehålla effektiva dokumenthanteringssystem samt garantera att deadlines och projektdelmål nås. Utöver detta kommer du även att stötta managementteamets i flertalet administrativa processer. Det erbjuds även möjlighet att ta sig an ytterligare projekt.Din profil


Vi söker dig med akademisk examen och som har arbetat i en liknande roll tidigare. Koncernspråk är engelska och du förväntas därför vara flytande i engelska i såväl tal som skrift. Som person ser vi att du är proaktiv, organiserad/strukturerad, koordinerande, service minded, flexibel, positiv och ödmjuk. Du är en erfaren administratör och van vid att hantera flertalet kontaktytor, internt såväl som externt. Vidare ser vi att du är en professionell teamplayer med förmåga att agera diskret och konfidentiellt vid behov. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet och Outlook.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt ledande kosmetikaföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. Till deras kontor mitt i centrala Stockholm söker vi nu en chefsassistent till deras avdelning Global Product Marketing. Vi tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.