Energiexpert/ energiingenjör/ teknik/ högskoleingenjör/ driftteknik

Energiexpert/ energiingenjör/ teknik/ högskoleingenjör/ driftteknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som energiexpert kommer du arbeta med olika projekt, och i ditt dagliga arbete kommer du: - Åka ut till fastigheter och stämma av värmeförbrukningen - Räkna på detta, föreslå förändringar och förslag för värmeförbrukning - Se över ventilationsflöden - Konstruera och göra beräkningar av värmesystem och sedan kunna applicera detta i praktiken. Rollen erbjuder mycket kundkontakt och ansvar, en del teknisk administration och kundkontakt. Så för dig som vill utvecklas inom energibranschen och arbeta mot projektledning är detta en jättebra grund! Start: Omgående Omfattning: Heltid, 100 % Placeringsort: Hjorthagen

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll och som har ett brinnande intresse för energifrågor. Du har någon form av teknisk utbildning, alternativt har arbetat inom drift eller med snarlika arbetsuppgifter tidigare. Som person är du noggrann, analytisk och trivs i en kommunikativ roll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, men det viktigaste för vår kund är att du som söker har viljan att vilja lära sig och utvecklas!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi en energiexpert som kommer arbeta med energifrågor gällande fastigheter. Vår kund är ett ledande energiföretag inom fjärrvärme och fjärrkyla och söker nu en person som vill arbeta i en utvecklande och ansvarsfull roll med engagerade kollegor i en spännande bransch. Uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag fram till årsskiftet men för rätt person finns det goda möjligheter till vidare arbete. Välkommen med din ansökan redan idag!