Ekonomiassistent till företag inom avfallshantering

Ekonomiassistent till företag inom avfallshantering

För vår kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning efter avslutat uppdrag. Vår kund arbetar inom avfallshantering och är placerade i Bromma.

Trivs du med mycket ansvar och vill du ta ett nästa steg inom ekonomi-tveka inte att ansöka redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer man främst vara ansvarig för vår kunds dotterbolag, där man arbetar främst med leverantörsreskontran. Rollen innefattas av avstämingar mot balanskonto, löpande bokföring, momsavstämningar, utbetalningar, samt fakturering mot kund.

Din profil

Som person ska du vara vara självständig, kunna ta egna initiativ och noggrann. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och har arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent, löne- eller fakturaadministratör.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.