Ekonomiassistent sökes till ledande energibolag!

Ekonomiassistent sökes till ledande energibolag!

Dina arbetsuppgifter

I denna varierande administrativa roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifterna innefatta:
  • Sammanställa och göra enklare analyser ur bolagets Human Resource- och ekonomisystem
  • Kontering av fakturor inklusive uppföljning av hantering av fakturor i organisationen
  • Administration av bolagets bankgarantier
  • Administration och material avseende Intro-dagar, ledardag etc
  • Handha ny förmånsportal - uppdateringar och admin
  • Bokning och planering av konferenser och resor samt hantering av reseräkningar, koordinera IT- och telefonibeställningar, boka möten, övrig strukturering tillsammans med enheterna
Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig inledningsvis under 6 månader, med möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som är en administrativ stjärna och som trivs i en varierande roll. Du som söker får har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som har inneburit assistering alternativt koordinering. Du har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt och du trivs i en roll som innebär att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är även bra på att prioritera. Utöver det ser vi gärna att du är positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som ansvarstagande, mogen och som en problemlösare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en driven och ansvarstagande ekonomiassistent till vår kund inom energibranschen för ett uppdrag som beräknas starta så snart som möjligt. Vårt kundföretag är ett av nordens ledande energiföretag och du kommer att arbeta på deras kontor i Stockholm på deras finans/juridik/HR avdelning.