Ekonomiassistent sökes till internationellt företag i kosmetikabranschen!

Ekonomiassistent sökes till internationellt företag i kosmetikabranschen!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta heltid och utföra varierande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Avlasta i de ekonomiska processerna på kontoret
  • Utveckla och uppdatera SharePoint med information
  • Utveckla och uppdatera rutiner för förändringsprocesser
  • Kreditkorts avstämningar
  • Projektanalys
  • Hjälpa till med finansiell granskning av kontrakt
Din profil

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi eller utbildning med fokus på analys, alternativt har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare exempelvis ekonomiadministration. Som person ser vi att du har god analytisk förmåga samt tidigare erfarenheter av att arbeta i Excel samt är organiserad. Vidare ser vi att du som söker är en nyfiken person som kan arbeta såväl i grupp som självgående samt gillar att ta egna initiativ. Då det är ett internationellt företag är goda kunskaper i engelska i så väl tal som skrift ett krav.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt ledande kosmetikaföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. Till deras kontor mitt i centrala Stockholm söker vi nu en ekonomiassistent till deras finance-avdelning. Det är ett konsultuppdrag som sträcker sig från januari till september med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!