Ekonomiassistent på deltid

Ekonomiassistent på deltid

Dina arbetsuppgifter

Det här är en mycket meriterande och spännande roll för dig som vill utvecklas inom ekonomi. Det är en roll där du kommer att få ta ett stort ansvar och arbeta med flera olika typer av uppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med:
  • Avstämning av betalningar och banktransaktioner
  • Ansvar för kund och leverantörsreskontra inklusive fakturering
  • Momsredovisningar
  • Inkomstskattedeklarationer
  • Övrig administration samt ekonomiadministration
Tjänsten är på deltid på cirka 2-3 dagar i veckan. Det är viktigt att du kan arbeta den första dagen i varje månad då företaget gör sina bokslut. Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Studentwork och sträcker sig i 12 månader.

Din profil

Vi söker dig som i dagsläget studerar ekonomi på högskolan alternativt till ekonomiassistent på yrkeshögskolan, samt har tidigare erfarenhet av att arbeta med administration. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med ekonomiadministration alternativt som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska språket i både tal och skrift. Som person är du ambitiös, noggrann och ansvarsfull. Vidare ser vi att du vill utvecklas och lära dig så mycket som möjligt inom ekonomi.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett energikonsultbolag som arbetar med energieffektivisering och projektledning inom framförallt värme och ventilation. Till deras ekonomiavdelningen söker vi nu en driven och noggrann person som vill utvecklas och skapa sig erfarenheter inom ekonomiarbete. Vi arbetar med ett löpande urval, sök jobbet redan idag!