Ekonomiassistent på deltid sökes till bolag inom förnybar energi!

Ekonomiassistent på deltid sökes till bolag inom förnybar energi!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ingå i en ekonomiavdelning på 12 personer och arbeta 1-2 dagar i veckan. Du arbetar främst med att bistå leverantörsreskontra-avdelningen med skanning av fakturor, arbete i Readsoft och övriga ekonomirelaterade uppgifter. På sikt finns det även chans att få hjälpa med andra arbetsuppgifter, exempelvis koncernredovisning.

Din profil

Vi söker dig som studerar företagsekonomi med inriktning redovisning eller likvärdigt. Du har 1-2 år kvar av dina studier och har tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsfakturor. Som person ser vi gärna att du är ordningssam, prestigelös och ambitiös. Du ser på detta deltidsuppdrag långsiktigt då det eventuellt finns chans till anställning efter examen. Du har viss systemvana sen tidigare och det är även meriterande ifall du har administrativ erfarenhet.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag arbetar mot en hållbar framtid och är verksamma inom förnybar energi. De sitter i fina lokaler i Gamla stan. För deras räkning söker vi nu en ekonomstudent för en roll som ekonomiassistent! Uppdraget är på deltid och beräknas starta i augusti. Vi tillämpar ett löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!