Ekonomiassistent på deltid sökes omgående!

Ekonomiassistent på deltid sökes omgående!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du få arbeta inom flera områden med brett ekonomiarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Uppdatera konton löpande
  • Matcha intäkter och kostnader vid fakturering
  • Sammanställa projektanalyser i Excel
  • Avstämningar och bokföra löner
  • Avstämningar balanskonton vid månadsbokslut
Tjänsten är ett konsultuppdrag inledningsvis över sommaren där du bli anställd hos Studentwork och arbetar hos vår kund. Därefter finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Placeringsort: Stockholm, Täby

Omfattning: Deltid

Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola eller motsvarande yrkesutbildning. Du har under studietiden skaffat dig kunskaper bokföring i teorin och vill nu få praktisk erfarenhet. Som person är driven, kommuniaktiv och snabblärd med ett stort intresse för siffror. Efter sommaren finns goda möjligheter för rätt person att få arbeta extra vid sidan av studierna framöver. Övriga egenskaper som efterfrågas är att du har grundläggande kunskaper i Excel och är noggrann i ditt arbetssätt. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning söker vi en ekonomiassistent på deltid. Vår kund är ledande när det gäller att leverera karuselldörrar, högsäkerhets slussar och speedgates av premiumkvalitet till kunder över hela världen. Tjänsten är placerad på kontoret i Täby och beräknas starta så snart som möjligt!