Ekonomiassistent / Redovisning / Ekonom

Ekonomiassistent / Redovisning / Ekonom

Mer om företaget:

Vår kund är ett byggföretag som är specialiserade på stenarbeten, murade och gjutna konstruktioner. Vår kund söker nu en ekonomiassistent som skall arbeta med leverantörsreskontra samt lönehantering. Är du noggrann, strukturerad och driven? Då kan du vara den vi söker! Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter:

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en varierande roll. Du kommer att bland annat arbeta med följande:
  • Kund och leverantörsreskontra
  • Bankavstämningar
  • Lönehantering
  • Fakturaadministration
Din profil:

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi alternativt relevant arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från redovisning alternativt lönehantering. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Vidare ser vi att du är nyfiken och har en vilja av att utvecklas och lära dig mer.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett byggföretag som är specialiserade på stenarbeten, murade och gjutna konstruktioner.