Ekonomiassistent / Orderadministratör / Ekonomi / Heltid

Ekonomiassistent / Orderadministratör / Ekonomi / Heltid

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en blandad roll inom ekonomi och orderadministration. Du kommer bland annat att arbeta med följande: * Leverantörsreskontra och Kundreskontra. * Bankavstämningar och övrig ekonomiadministration. * Orderhantering och orderadministration. * Kontakt med kunder vi mail och telefon. Tjänsten är på heltid och beräknas starta under augusti/september. Inledningsvis är det ett konsultuppdrag på 6 månader, därefter är ambitionen att vår kund erbjuder en fortsatt anställning.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministration. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi men inget krav. Som person är du serviceminded, noggrann och lösningsorienterad. Du strävar efter att hela tiden utvecklas och lära dig mer. Vidare är du ansvarsfull, flexibel och strukturerad. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du tidigare arbetat i Dynamics.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Europas ledande tillverkare och leverantörer av fibercementskivor. Till deras kontor i södra Stockholm söker vi nu en ekonomiassistent. Är du noggrann, strukturerad och har erfarenhet från administration? Då kan du vara den vi söker!
Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!