Driven kundservicemedarbetare sökes!

Driven kundservicemedarbetare sökes!

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos vår kund kommer du att ansvara för deras kunders beställningar och kommunicera med dem via telefon och e-mail. Ditt jobb är att bygga goda relationer med kunderna och hjälpa dem att tryggt och enkelt lägga sina beställningar. Tjänsten innebär även daglig kontakt med leverantörer runt om i Europa. Yrkesrollen innebär eget ansvar och problemlösning. Tjänsten är på heltid, arbetstid är vardagar 8 - 16:30. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund och att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av service eller försäljning sedan tidigare och ser det som meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare. Som person söker vi dig som är serviceminded, engagerad och har ett intresse för försäljning. Du arbetar med stort kvalitetsfokus och gillar att arbeta mot uppsatta säljmål. Du har god datavana och trivs med att arbeta med telefonen som redskap. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi en driven och engagerad kundservicemedarbetare för start omgående. Vår kund är ett av Nordens största e-handelsbolag för profilprodukter. Företaget är i dagsläget etablerat i ett flertal europeiska länder och har kontor i centrala Stockholm. Vår kund erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete som ger stort utrymme för eget ansvar i ett snabbväxande e-handelsbolag. Arbetsmiljön är fartfylld och stämningen entreprenöriell. I takt med att företaget växer kommer möjligheten att avancera vara stor för den som visar ambition, kunskap och vilja. Är du den vi söker? Vi tillämpar ett löpande urval i den här processen så sök gärna tjänsten redan idag!