Digital grafiker / Grafisk designer sökes till välkänt retailföretag!

Digital grafiker / Grafisk designer sökes till välkänt retailföretag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Digital grafiker kommer du främst att arbeta med digital produktion i form av e-mailutskick och banners, men även arbete kopplat till företagets hemsida och sociala medier. Den största delen av arbetet sker i produktionssystem, Adobe Creative Suite och Campaign. Vissa tryckrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Placeringsort: Solna, vissa resor kan förekomma Omfattning: Heltid (100 %) Start: Omgående alternativt augusti 2018 Arbetstider: Kontorstider

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad från yrkeshögskola eller högskola där du studerat grafisk design. Du har viss arbetslivserfarenhet och det är meriterande ifall du har arbetat på reklambyrå tidigare. Du har en god helhetsförståelse för grafisk produktion. Som person ser vi gärna att du är lösningsfokuserad, prestigelös och en ”doer”. Då vårt kundföretag är ett värderingsstyrt företag där hälsa och välmående är en stor del ser vi gärna att även du är intresserad av dessa ämnen.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett välkänt retailföretag inom sport med cirka 160 butiker i Sverige, Finland och Tyskland. Till deras inhousebyrå söker vi nu en Digital grafiker/Grafisk designer för ett heltidsuppdrag t.o.m. årsskiftet.