Consultant Manager

Consultant Manager

Rollen

I rollen som Consultant Manager får du möjlighet att påverka Studentworks fortsatta tillväxt genom att bygga framgångsrika relationer med kunder, kandidater, konsulter och kollegor. I rollen arbetar du med hela leveransprocessen samt har personalansvar för dina konsulter. Du ansvarar för att tillsammans med våra Junior Recruiters och Account Managers driva en effektiv och kvalitativ leveransprocess framåt och tillsammans överträffa uppsatta mål.

Dina främsta arbetsuppgifter:
  • Rekrytering - Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från kravprofil, annonsering, urval, till telefonintervjuer, intervjuer och tillsättning av kandidat.
  • Personalansvar - Du har personalansvar för de konsulter som du rekryterar. Detta innebär att du ansvarar för introduktion, avtalsskrivning, uppföljningssamtal, lönesamtal, planering av konsultaktiviteter och HR-administrativa uppgifter.
  • Kundrelationer - Tillsammans med våra Account Managers har du löpande kontakt med dina kunder. Du arbetar konsultativt i syfte att ge bästa möjliga service och tillgodose dina kunders behov. Du har ett relationsskapande förhållningssätt där du har lätt för att skapa nya kontakter och vårdar nuvarande kundrelationer genom att sätta långsiktighet och kvalitet i fokus i ditt arbete.
Din profil

För att lyckas i rollen som Consultant Manager hos oss på Studentwork behöver du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och har ett starkt resultatfokus. Vidare ser vi att du är driven, relationsskapande, engagerad och tävlingsinriktad. Med ett starkt affärsfokus sätter du kund, kandidat och konsult främst. Vi tror att du motiveras av att nå individuella resultat samtidigt som du vill vara en del av ett bolag som växer och där varje anställd är med och bygger framgången. För oss är det viktigt att du är positiv och ser möjligheter i de utmaningar du ställs inför.

För att trivas i rollen vill vi att du har:
  • En relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom personalvetenskap, ekonomi eller motsvarande.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Arbetat med någon typ av försäljning eller i en serviceroll
Har du erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen ser vi det som meriterande.

Låter det spännande? Bli en del av vårt fantastiska kontor i Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!

Övrigt:

Omfattning: Ett vikariat på ca 10 månader med goda möjligheter att stanna kvar inom organisationen därefter.

Lön: Fast + rörlig provisionsdel

Placering: Kungsholmen, Stockholm

Start: Februari 2020
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi befinner oss i en spännande fas där vi ständigt växer och utvecklas tillsammans. Vi fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!