Civilingenjör sökes till roll som projektledare!

Civilingenjör sökes till roll som projektledare!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten kommer inledas med en läroperiod där du får introduktion samt stöttning av teammedlemmar för att komma in i rollen. Inledningsvis kommer du ansvara för mindre projekt för att växa in i rollen och på sikt ansvara för större och mer komplexa projekt. Projekten kommer variera men i stort röra förnyelse av elnät. Huvuduppgifterna är:
  • lägga beställningar
  • Kontakt med underentreprenörer och kunder
  • Kostnadsansvar
  • Medverka vid besiktningar
  • Föra protokoll under byggmöten
Omfattning: Heltid

Arbetsitder: kontorstider

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör inom elkraft eller energi, det är meriterande ifall du inom ramen av din utbildning läst kurser inom entreprenadjuridik och projektledning.

Vi tror även att du som arbetat som montör, i anläggningsprojekt eller har tidigare branscherfarenhet kan vara aktuell för rollen. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är ödmjuk, professionell och service minded. För att passa in i rollen som Projektledare ser vi gärna att du är driven och kommunikativ samt behärskar svenska och engelsk såväl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett av Sveriges största elnätsföretag söker vi efter projektledare för start i början av 2018. Tjänsterna är ett konsultuppdrag på 12 månader vilket innebär att du anställs av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Är du utbildad civilingenjör och beskriver dig själv som strukturerad och självgående? Sök i så fall tjänsten redan idag!