Bilintresserad student sökes för jobb som biltestare!

Bilintresserad student sökes för jobb som biltestare!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som biltestare kommer du arbeta nära bilförsäljare på andrahandsmarknaden. Du kommer åka runt och träffa, diskutera och provköra bilar för kundens räkning och sedan rapportera detta vidare till närmsta chef. I rollen som biltestare kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
  • Besöka bilhandlare och testköra de bilar som företaget önskar undersöka
  • Genomföra enklare besiktning av bilen
  • Köra bilarna till hamnen där de sedan skeppas över till Finland
Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för bilar. Vi tror att du är en student som vill ha ett roligt extrajobb vid sidan om dina studier. Vidare ser vi att du är social och kommunikativ då du kommer arbeta i nära bilförsäljare. Jobben kommer främst vara i Stockholms närområde och det är krav på körkort. Har du tillgång till egen bil är det meriterande. Du behöver också vara bra på att kommunicera på engelska då kontakt med närmaste chef kommer vara på engelska.

Ta chansen att få ett av de roligaste extrajobben ute på marknaden och skicka din ansökan redan nu!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning söker vi två studenter som vill arbeta extra med att testa bilar! Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!