Beräkningsingenjör sökes!

Beräkningsingenjör sökes!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att göra beräkningar och utvärderingar för lyftverktyg. Du analyserar lastfallet, gör beräkningar för att räkna ut hållfasthetsdimensioner och skriver rapporter för resultatet. Du kommer inledningsvis slutföra ett befintligt projekt och för rätt person finns sedan möjlighet att bli en del av beräkningsteamet på lång sikt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Alternativt deltid under 6 månader eller heltid med goda chanser till överrekrytering av kund.

Din profil

Vi söker dig som är student och vill arbeta deltid minst 2 dagar per vecka, alternativt dig som har tagit examen och gör uppdraget på heltid under 6 månader. Rätt person har studerat motsvarande en högskoleingenjörsutbildning eller civilingenjör inom maskinteknik, farkostteknik eller motsvarande. Vidare har du grundläggande kunskaper i hållfasthet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av beräkningar. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i 3D CAD. Som person är du analytisk, noggrann och tålmodig. Du driver ditt arbete självständigt och är kommunikativ och ansvarstagande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som erbjuder produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. För deras räkning söker vi nu en ingenjör eller ingenjörsstudent för ett projekt där du gör beräkningar för lyftverktyg. Är du den vi söker?