Artwork Coordinator till spännande kosmetikaföretag

Artwork Coordinator till spännande kosmetikaföretag

Dina arbetsuppgifter

Som Artwork Coordinator kommer du att ha en projektledande roll med ansvar för att koordinera och följa upp artwork-projekt. Du kommer att vara huvudansvarig för kontakten med aktieägare och lokala översättare för att samla in nödvändig information runt olika projekt så att vara kommunikativ för att skapa bra relationer är av stor vikt. Du kommer att arbeta nära andra både förpackningsdesigners och artworkers så du behöver ha en bred förståelse av artworkproduktion.

Din profil

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och erfarenhet av koordinering av grafiska designprojekt. Du har goda kunskaper i InDesign, Illustrator och Acrobat professional och det är meriterande om du har tidigare kunskaper inom print. Du har goda kunskaper i Adobepaketet samt är detaljorienterad, kreativ och strukturerad. Vidare är du flytande i det engelska språket (både tal och skrift) och har en passion för förpackningsdesign, mode och skönhet!

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 sept (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt ledande kosmetikaföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. Till deras kontor mitt i centrala Stockholm söker vi nu en Artwork Coordinator med tidigare erfarenhet av grafiska designprojekt. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och pågå fram till årsskiftet. Låter detta som du? Ansök i så fall till tjänsten redan idag!