Analytiker / Junior analytiker / Statistiker /

Analytiker / Junior analytiker / Statistiker /

Dina arbetsuppgifter

I din roll som analytiker kommer du att arbeta med att bearbeta och analysera data i framförallt Excel. Du kommer även att genomföra kundmöten och presentera statistiken samt analysen av datan. Tjänsten är på 50% över sommaren och från och med 1/9 är tjänsten på heltid.

Tjänsten vänder sig till dig som har ett brinnande intresse för data och analys, ta chansen och ansök tjänsten redan idag!

Din profil

Vi söker dig har studerat till analytiker, nationalekonom, systemvetare eller statistiker. Du har tidigare erfarenheter eller kunskaper i Excel alternativt andra statiska program. Du beskriver dig själv som nyfiken, analytisk och som en teamplayer. Vi ser även att du är flytande i både svenska och engelska.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper arbetsgivare med analys och kontroll av företags tjänstepensioner. Till deras kontor i Täby söker vi nu en junior analytiker. Är du driven, kvalitetsmedveten och utvecklingsorienterad? DÅ kan detta vara tjänsten för dig. Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på 12 månader, för rätt person finns det goda möjligheter till överrekrytering efter detta.