Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du arbeta tätt med befintliga administratörer, inköpare, ingenjörer, driftpersonal samt arbetsledare. I denna roll kommer du att stötta och hjälpa till med de administrativa arbetsuppgifterna, vilket gör att arbetsuppgifterna har stor variation. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Offertintagande för kommande inköp
  • Fakturahantering
  • Hantering av arbetsorder
  • Hantering av tidssedlar från inhyrda entreprenörer
Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som sträcker sig 12 månader framåt med chans till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som tidigare arbetat med administration i 3-5 år och gärna inom en teknisk miljö alternativt har en teknisk förståelse/intresse. Som person är du nyfiken och ansvarstagande med en positiv inställning. Vidare är du strukturerad och gillar att arbeta i en miljö med många olika arbetsuppgifter. Vi ser att du som söker har god vana i MS office och är flytande i svenska, så väl tal som i skrift.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.