Dina arbetsuppgifter

I rollen som Medical Operations Support hos vår kund kommer du att supportera Medical Office teamet både lokalt och internationellt. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att säkerställa att inkommande fakturor hanteras korrekt och i tid genom att arbeta med kollegor på andra avdelningar
  • Att sammanställa Powerpoints inför presentationer
  • Att organisera och supportera personalmöten
  • Budgethantering och samordning av budgetplan i Excel
  • Undersökning och uppföljning av olika KPI och rapporter
Start: 13 januari

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Stockholm

Din profil

Vi söker dig som har avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, life science eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet.

Som person ser vi att du tycker om att arbeta med administrativa uppgifter och att du är strukturerad och noggrann. Vi önskar även att du är kommunikativ, lösningsorienterad, initiativtagande samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Rollen ställer höga krav på integritet samt förmågan att vara punktlig och följa befintliga regler och policys. Du får även chansen att arbeta i en spännande bransch både nationellt och internationellt, och samarbeta med kollegor i olika affärsområden.

Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och att du kan kommunicera väl både i tal och i skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.