Administratör på deltid till spännande bolag

Administratör på deltid till spännande bolag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att ta ett stort ansvar för kontoret samt kontorets administration. Du kommer bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Posthantering
  • Avtalshantering
  • Inköp av material till kontoret
  • Kontakt med hyresvärd och andra externa aktörer
  • Fakturahantering
Tjänsten är på deltid, och du kommer att arbeta cirka 8 timmar i veckan. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta i början och i slutet av varje vecka, allra helst måndagar samt torsdagar. Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Studentwork och sträcker sig i 12 månader.

Din profil

Vi söker dig som i dagsläget studerar på högskolan alternativt yrkeshögskolan och som letar efter ett meriterande deltidsjobb. Det är meriterande om du läser en utbildning inom ekonomi och administration. Vi ser gärna att du har tidigare arbetat med någon form av administration samt är intresserad av att lära dig mer om avtalshantering samt fakturering. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska språket i både tal och skrift. Som person ser vi att du är ansvarsfull, social och organiserad. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd då du kommer ansvara för bland annat skrivare och datorer.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett privatägt bolag som huvudsakligen bedriver handel med råvaror för den metallurgiska industrin. Till deras fina kontor mitt i centrala Stockholm söker vi nu en student som vill arbeta extra med administration. Är du noggrann och ansvarsfull? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!