Administratör deltid / student

Administratör deltid / student

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta administrativt och avlastande i företagets bostadsprojekt, i kalkylavdelning samt deras inköpsavdelning. Vanliga arbetsuppgifter är bland annat:
  • Hantering av dokument
  • Upprätta fysiska projektpärmar med pärmregister
  • Arbeta med mappstruktur och dokumenthantering i vår kunds sharepointlösning
  • Kostnadskalkyler
  • Inköpsadministration
Arbetsdagarna är flexibla och går bra att anpassa efter dina studier. Placering är i centrala Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som är student och vill skapa dig nya erfarenheter vid sidan av dina studier. Vi söker dig som läser en utbildning inom samhällsplanering, samhällsbyggnad, eller fastigheter och ekonomi alternativt inom ekonomi och administration. Vi tror att du har en servicebakgrund och det är meriterande ifall du har tidigare administrativ erfarenhet eller av liknande arbetsuppgifter. Som person ser vi gärna att du är prestigelös, nyfiken och noggrann. Du gillar att arbeta i en dynamisk miljö och att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa, och för deras räkning söker vi nu en student som kan avlasta dem administrativt cirka en till två dagar i veckan. Tjänsten är beräknad att starta omgående och sträcker sig fram till juni. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.