Administratör / Administration / Juristassistent

Administratör / Administration / Juristassistent

Mer om företaget

Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en driven och ambitiös juristassistent som värdesätter teamkänsla och en arbetsplats som präglas av ett professionellt och innovativt synsätt i samtliga led.

Tjänsten beräknas starta omgående och du kommer att bl ianställd direkt av vår kund.

Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter och hantera flera uppdragsgivare inom byråns olika juristgrupper. Du kommer att ansvara för flera olika typer av uppgifter parallellt vilket ställer din struktureringsförmåga och detaljorientering på prov, men också din flexibilitet och förmåga att prioritera.

Arbetet ger många olika kontaktytor internt och ibland externt, vilket kommer ställa höga krav på din förmåga att samarbeta och din känsla för service såväl internt som externt.

Din profil

I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för ett framgångsrikt arbete. Du är strukturerad, levererar med hög kvalitét och arbetar servicefokuserat med kundens behov i första rummet. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och känner dig bekväm med att arbeta i högt tempo med eget driv för att leverera bästa tänkbara slutresultat.

För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen. Du kommer att vara en del av ett team som kontinuerligt stöttar och avlastar varandra och som värdesätter att ha kul under tiden. Vi ser att du har tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete, även en eftergymnasial utbildning kan vara meriterande.

I denna rekryteringsprocess kommer vi för kundens räkning att kräva ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.