Är du vår nästa receptionist?

Är du vår nästa receptionist?

Om rollen

Är du en person med stort driv och service ut i fingerspetsarna? Studentwork arbetar med flera kunder i centrala Stockholm som just nu söker receptionister! Vi är intresserade av såväl dig som kan börja direkt som dig som sitter i en liknande tjänst i dagsläget. Eller så kanske du arbetar i en annan bransch idag och vill ta nästa kliv i din karriär? Vi ser gärna att du har en härlig och positiv attityd med någon typ av tidigare serviceerfarenhet. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka drömjobbet redan idag!

Vad kan vi erbjuda? Långsiktiga uppdrag på stora, välkända bolag med härlig kultur och grymma kollegor! Samtliga uppdrag är på kontorstid och vi har såväl heltids- som deltidstjänster! I alla dessa tjänster kommer du på något sätt att kunna göra något bra för samhället då dessa bolag på olika sätt arbetar mot privatpersoner och underlättar för dem i sin vardag.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.