Vill du ta nästa steg i karriären? Sök då rollen som projektledare!

Vill du ta nästa steg i karriären? Sök då rollen som projektledare!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du att leda och ansvara för en projektportfölj bestående av ett antal olika nätinvesteringsprojekt. Ansvarar för genomförande av projekt från färdigställande av beställningsunderlag och beställning till drifttagen anläggning samt slutdokumentation. Ansvarar för godkännande av kontrakts- och slutregleringskalkyl samt ”ÄTA” hantering. Ansvarar för projektets tids-, ekonomi- och kvalitetsmål, dvs planering, administration och uppföljning.

Projektledaren kommer tillhöra ett produktionsområde som erbjuder stöd och hjälp i rollen som projektledare.

Beställaren tillhandahåller mobil, dator och datorprogram och system som behövs för arbetet. Vår kund tillhandahåller bokningsbar bil för att projektledaren skall kunna göra fältbesök i sina projekt.

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Start: Efter sommaren

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör inom elkraft eller energi, det är meriterande ifall du inom ramen av din utbildning läst kurser inom entreprenadjuridik och projektledning. Vi tror även att du som arbetat som montör, i anläggningsprojekt eller har tidigare branscherfarenhet kan vara aktuell för rollen.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är ödmjuk, professionell och service minded. Vi tror att du som söker har en hög inlärningsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du beskriver dig själv som driven och kommunikativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt innehar B-körkort.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett av Sveriges största elnätsföretag söker vi efter projektledare för start hösten 2019. Tjänsterna är konsultuppdrag på 12 månader vilket innebär att du anställs av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Är du utbildad civilingenjör och beskriver dig själv som strukturerad och självgående? Sök i så fall tjänsten redan idag!