Utredare skadestånd

Utredare skadestånd

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 500 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. De förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort.

För Ellevios räkning söker vi nu dig som kan förstärka enheten Kundansvariga inom Marknadsavdelningen i Stockholm. Denna tjänst är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på 12 månader, med chans till förlängning och/eller överrekrytering.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utredare kommer du att hantera varierande kundärenden och kundutredningar, och då det ena ärendet inte är det andra likt kommer du få chans att lära dig nya saker varje dag!

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Utredningar av skadeståndsärenden
  • Reglering av krav och beslutsfattande om eventuell ersättning
  • Kontinuerligt förbättringsarbete av rutiner och arbetssätt
Kundkontakt är en viktig del av arbetet och du kommunicerar dagligen med kunder via e-post, brev och telefon. Rollen innebär också att du kommer ha många kontaktytor mot exempelvis projektledare, tekniker, försäkringsbolag och jurister. Vidare har utredarna i skadeståndsteamet även ett nära samarbete kring sina ärenden.

Din profil

De hard skills vi efterfrågar är:
  • Minst gymnasieutbildning, helst eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet där du arbetat mot kund
  • Erfarenhet av att driva kundfrågor, gärna av komplex karaktär
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av reklamations- eller skadeståndsärenden samt kunskap om skadeståndsrätt (meriterande)
Detta är en tjänst för dig som vill jobba med kundkontakt, du är nyfiken, ansvarstagande och driven. Vidare är det viktigt att du kan arbeta både självständigt och i team. Du tycker om att blanda det tekniska detektivarbetet och administration med en stor del kundkontakt. Således ser vi att du är strukturerad och har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt, samtidigt som Ellevios kunder alltid sätts främst. Vidare är du positiv och ser lösningar istället för problem, men är inte är rädd för att ifrågasätta och ställa krav mot både interna och externa parter.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.