Transkriberare / Transkriptionist

Transkriberare / Transkriptionist

Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en erfaren transkriberare. Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att bistå biträdande jurister, advokater och delägare med transkribering. Med ökat hemarbete har även den digitala dikteringen ökat och i rollen kan du komma att transkribera allt från mötesanteckningar till tvistdokument och vittnesförhör. I rollen förekommer även översättningar mellan engelska och svenska. Vidare kommer rollen även innebära korrekturläsning och textkorrigeringar.

Placering: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Önskad start: Omgående

Din profil
Vi söker dig som är erfaren transkriberare alternativt har arbetat som läkarsekreterare eller sekreterare på advokatbyrå tidigare. Du trivs väl i denna arbetsroll och är van vid att arbeta fokuserat, strukturerat och med god kvalité. Du har utmärkta kunskaper i såväl engelska som svenska och besitter goda systemkunskaper. För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.