Teknikintresserad student

Teknikintresserad student

Är du student och teknisk intresserad? Vill du ha ett deltidsjobb där du kan arbeta hemifrån? Vi på Studentwork söker just nu 1-2 personer till vår kund Scoolia som hjälper företag med digitala möten, workshops, konferenser och utbildningar. Start för tjänsten är redan nu i början av december och vi ser därför fram emot din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Detta är en perfekt roll för dig som är student, eller har annan huvudsaklig sysselsättning, och vill ha ett deltidsjobb på 25-50% i veckan. I tjänsten kommer du att fungera som ett tekniskt stöd vid online-konferenser och möten. Du kommer att arbeta med Adobe Connect och sitta med i bakgrunden och hjälpa till när personer ska in i rummet eller har problem med till exempel bild/ljud inne i fönstret.

Ort: Remote, dvs du kommer att arbeta hemifrån

Start: 1 december

Omfattning: Deltid, minst 25% i veckan. Har du möjlighet att arbeta mer så är det ett stort plus.

Arbetstider: Kontorstider. Viktigt att du kan vara flexibel kring dagar och tider.

Din profil
För denna tjänst söker vi dig som är student, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du har ett stort intresse för såväl teknik som människor. Studerar du någon teknisk utbildning alternativt en utbildning till IKT-pedagog/IT-pedagog så ser vi det som starkt meriterande. Övriga krav är att du har flytande svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Som person är du social, lugn och pedagogisk. Du kommer snabbt in i nya system och tar stort ansvar över ditt arbete. Vidare är du serviceinriktad och hjälpsam samtidigt som du vågar ge feedback och komma med egna idéer.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 12 jan 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.