Student inom el/energi till Ellevio!

Student inom el/energi till Ellevio!

Dina arbetsuppgifter
Till Ellevio söker vi dig som studerar och vill arbeta deltid på sidan av dina studier. Vi söker dig som kan arbeta 1-2 gånger i veckan samt i större omfattning under sommaren. Dina främsta arbetsuppgifter i rollen kommer att innefatta administrativt stöd till teamets underhållningskoordinator i form av:
  • att ta fram och leverera besiktningsunderlag till entreprenör
  • säkra kvalité i mottaget besiktningsunderlag
  • släcka åtgärdande anmärkningar i GIS-system
Utöver detta kommer du att medverka i arbetet med att entreprenörer och underhållningsingenjörer får uppdaterade faktureringsunderlag och framdrift av besiktningsprojekt varje månad. Vidare ingår även hantering av dokumentationsärenden.

Din profil
Vi tror att du uppskattar administrativt arbete samt att du är noggrann och systematisk i ditt sätt att arbeta på. Du är för närvarande studerande inom relevant område och har möjlighet att arbeta minst 1-2 gånger i veckan. Goda kunskaper i GIS, Bosse, PCS eller Powergrid är meriterande för denna roll.

Om du tror att denna roll skulle passa dig får du gärna skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.