Sales Manager

Sales Manager

Psycruit är en online-plattform som erbjuder flexibla psykometriska verktyg och assessment-lösningar. Vi hjälper våra kunder att förenkla rekryteringsprocessen i varje fas, minska rekryteringstid och anställningskostnader - och hitta de bästa, mest lämpade kandidaterna. Våra psykometriska test ersätter subjektiva och partiska anställningsbeslut och ger dig pålitligt stöd. Vi vill att det ska vara möjligt att använda test så brett som möjligt inom olika typer av organisationer - från nischade företag till globala aktörer.

Dina arbetsuppgifter
Nu är det dags för Psycruit att växa ytterligare i Sverige. Därför söker vi dig som vill kliva in i rollen som Assesment and Advisory Sales Manager. Du kommer att ansvara för försäljningen och affärsutvecklingen i Sverige och driva på expansionen nationellt. Vi har idag många användare runt om i landet och i din roll kommer du att följa upp dessa för att utveckla samarbetet i kombination med att hitta nya kunder. Vidare ansvarar du för avtalsförhandlingar och att stänga affärer. Du kommer att ha stöd från vårt team inom Sales Development, som bistår dig i att prospektera nya potentiella kunder och boka möten. Utöver det kommer du tillhöra Psycruits team på internationell nivå och även ha möjlighet att delta i försäljningen globalt.

Psycruit, Sharper och Studentwork är systerbolag vara de två sistnämna verkar inom bemanning- och rekrytering. Därav kommer du jobba tätt tillsammans med deras svenska försäljningsteam och få goda möjligheter till cross-selling.

Du kommer främst att:
  • Representera Psycruit på Sverigenivå och utveckla affären
  • Prospektera och boka möten med potentiella kunder
  • Stänga affärer och sköta avtalsförhandlingar
  • Jobba mot våra befintliga kunder för att förvalta och utveckla samarbetet
  • Samarbeta med rekrytering- och bemanning för att öka möjligheter till cross-selling
Din profil
  • Du har minst två års erfarenhet inom B2B-försäljning. Gärna med bakgrund inom bemanning-och rekrytering, psykometri eller Saas.
  • Mycket god affärsförståelse och en förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter.
  • Flytande svenska samt mycket goda kunskaper i engelska - tal och skrift.
Som person är du självgående, initiativtagande och orädd. Du trivs med att jobba mot tydligt uppsatta mål, strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och vill hitta nya kreativa vägar för att komma framåt i ditt arbete. I rollen kommer du ständigt vara i kontakt med nyckelpersoner med varierande befattningar inom diverse företag. Därför krävs det att du är relationskapande och kommunikativ. Vidare håller du en hög aktivitet samt har förmågan att identifiera möjligheter och framtida affärer. Att sprida energi och dela glädje faller sig naturligt för dig, samtidigt som du håller en hög professionell nivå i allt du gör. Vi räknar med att du vill vara med och bidra till en stark sammanhållning och kultur.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar, där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Jobba remote och lägg upp dina dagar utifrån vad som passar dig bäst. Vill du jobba hemifrån eller träna mitt på dagen, kör hårt! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till en sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat. Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av applåder!

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.

Lön: Fast + rörlig provisionsdel

Placering: Kungsholmen, Stockholm

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Rekryteringsprocessen hanteras av systerbolaget Studentwork.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment and advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.