Redovisningsassistent med start omgående!

Redovisningsassistent med start omgående!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningsassistent hos vår kund kommer du att tillhöra finansteamet och stötta redovisningschefen i det dagliga arbetet. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Stöd till Redovisningsavdelningen
  • Utföra grundläggande kontorsuppgifter, såsom arkivering, datainmatning, bearbetning av bokföringsposter, etc.
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturering
Du kommer att arbeta i affärssystemet Pyramid, Business Central samt Excel.

Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Placering: Kista

Din profil
Vi söker dig som är nyexaminerad ekonom från universitet/högskola och som något års praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska men meriterande för tjänsten är även god förståelse i spanska. Som person ska du vara strukturerad, noggrann och anpassningsbar.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.