Projektadministratör

Projektadministratör

Till vår kund i Stockholm söker vi just nu en projektadministratör!

Dina arbetsuppgifter
I din roll kommer du att stötta projektledare i diverse olika projekt med olika typer av administrativa delar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat fakturahantering, avtalshantering, upprättande- och uppföljning av inköpsrekvisitioner. Du kommer även stötta den lokala ledningsgruppen med bokning av resor, planering av konferenser och bokning av möten samt utbildningar.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Detta är ett konsultuppdrag på ett år via oss på Studentwork, med goda möjligheter till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från en liknande roll, har en god administrativ vana och ser dig själv utvecklas i en koordinerande roll. Krav för rollen är B-körkort, samt att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du serviceminded, positiv, strukturerad och ansvarstagande.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.