Det som driver Seavus anda är "innovation" - att skapa nästa generations lösningar som leder till framgång. Med ett djärvt sinnesstånd lägger Seavus ständigt fram fräscha lösningar och tillvägagångssätt för existerande och kommande utmaningar.

Med 15 kontor i 8 länder stödjer Seavus 4000 kunder genom att vara direkt involverade i deras strävan att nå sina mål där dem samarbetat med globala telekomoperatörer, organisationer inom bank- och finanssektorn, teknologiföretag och många fler. Seavus är ett företag vars experter har kunskapen och expertisen att förstå kundernas behov, svara på deras förfrågningar och överträffa deras förväntningar.

Just nu söker vi en Presale/ Business Growth Specialist till deras kontor i Stockholm. Seavus vill bredda sitt nätverk och skapa nya affärsmöjligheter där du kommer vara en viktig pusselbit för att uppnå detta. Du kommer att arbeta nära det globala säljteamet där du får möjligheterna att växa i ett etablerat företag. Är du en person som är intresserad av business och försäljning? Då är detta den rätta tjänsten för dig, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Presale /Business Growth Specialist kommer du arbeta med att generera och kvalificera olika leads genom att prospektera, engagera och vårda nya intressanta affärskontakter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Ta fram strategiska prospektering- och försäljningskampanjer tillsammans med marknad- och försäljningsteamet
  • Följa upp inkommande förfrågningar
  • Utveckla och planera prospektering och ringlistor
  • Boka kundmöten på telefon och mail med medelstora och stora företag
Start: Slutet av november

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, kontorstider

Anställningsform: Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader med goda chanser till förlängning eller överrekrytering.

Ansök med en engelsk version av ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Din profil
Vem söker vi?
  • Eftergymnasial utbildning inom Business, Marknadsföring eller motsvarande
  • 1-2 års erfarenhet av liknande roll, försäljning eller service
  • God kommunikationsförmåga samt detaljorienterad
  • Svenska och Engelska flytande i tal och skrift
Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.