Nyutexaminerad Ekonom till KAM-avdelningen på Dahl

Nyutexaminerad Ekonom till KAM-avdelningen på Dahl

Affärsstöd till Dahl Sveriges KAM-avdelning

Är du noggrann och metodisk och trivs i en arbetsroll med högt tempo där du får möjlighet till arbeta inom en framgångsrik och väletablerad koncern? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker en kollega till vårt KAM-team i Bromma som vill axla rollen som Affärstöd. Genom ständig utveckling och ett proaktivt arbetssätt där värdeskapande ligger i fokus strävar Dahl ständigt efter att tillhandahålla branschens ledande KAM-organisation. I dagsläget hanterar KAM-teamet ett trettiotal rikstäckande kunder som vi, genom ett nära samarbete med, ständigt utvecklar vår affärsverksamhet för.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Affärsstöd kommer du bland annat arbeta med att bearbeta och paketera stora datamängder för att presentera dessa på ett enkelt och förståeligt sätt för Dahls kunder och interna stakeholders. Du stöttar försäljningsorganisationen i frågor rörande statistik och kundvård och arbetar i nära samarbete med våra Key Account Managers, försäljningschefer och affärsområdeschefer. Du kommer också att arbeta med förbättringsförslag och åtgärdsplaner genom uppföljning av avvikelser.

Dina arbetsuppgifter:
  • Framtagning av olika former av statistik inklusive analys och utredning.
  • Kundupplägg och registervård.
  • Besvara samt hantera olika typer av frågeställningar rörande kund/avtal
  • Uppdatera pris- och matrisberäkningar
  • Framtagning och utskick av leverantörsstöttningar
  • Driva dina ansvarområden framåt
Din profil

Som Affärsstöd hanterar du många arbetsuppgifter samtidigt vilket kräver ett metodiskt och strukturerat arbetssätt samt förmågan att prioritera. Du har ett genuint intresse för kundservice och trivs bäst när du arbetar nära affären. Du är en person som trivs med att arbeta på detaljnivå och förstår vikten av precision vid leverans av data. Du trivs med att arbeta självständigt och tar ägandeskap för dina ansvarområden samtidigt som du förstår vikten av team-arbete och input från andra inom organisationen.

Kvalifikationer

Som sökande till tjänsten är det meriterande om du har du en ekonomiutbildning på högskolenivå (eller likvärdigt) samt erfarenhet från liknande arbetsroll. Du bör ha goda kunskaper i program som hanterar stora datamängder (primärt Excel) för att kunna kontrollera data, leverera statistik samt paketera utredningar.

Rekryteringsprocessen sköts av Studentwork men du kommer att bli anställd direkt hos Dahl.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.