Marketing Assistant som talar finska!

Marketing Assistant som talar finska!

Datscha köper och samlar in fastighetsrelaterad data från marknadens bästa informationsleverantörer. Vi strukturerar, matchar, aggregerar och tillgängliggör datan i vårt intuitiva, prisbelönta, gränssnitt så att du snabbt kan hitta allt du söker i en och samma tjänst. Dessutom kan du nu ladda upp din egen data i Datscha och därigenom möjliggöra nya analyser, insikter och affärsmöjligheter. Vi tror att ett gott samarbete och att dela med sig av kunskap hjälper oss att uppnå mer och att nå högre tillsammans. Vi vet att du inte kan ha nöjda kunder om du inte har ett glatt team. Vi tror att hemligheten bakom en lång, lyckad relation är att lyssna och att visa uppskattning.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker till förmån för vår kund Datscha en Marketing Assistant som talar och skriver obehindrat på finska, som under våren 2021 ska arbeta ca 8 timmar i veckan med varierande och utmanade arbetsuppgifter inom marknadsföring. Du kommer att jobba nära både Datschas marknadschef och säljavdelningen.

Några utav dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Delta i marknadsplaneringen för kommande månader
  • Översätta nyhetsbrev, rapporter och andra texter till finska
  • Sociala Medier
  • Marketing Automation
  • Search Engine Optimization
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via oss på Studentwork med start i slutet utav januari 2021. Förutsatt att samarbetet fungerar bra finns stor chans till förlängning i projektet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil

Vi söker dig som talar och skriver finska och är ute efter ett deltidsarbete som du kan kombinera med dina studier. Vi tror att du idag studerar något inom marknad och kommunikation eller en annan utbildning som rekryteraren finner likvärdig. Utöver finska ser vi gärna att du även talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet utav Wordpress eller motsvarande publiceringsverktyg men det är inget krav. Som person tror vi att du är kommunikativ, initiativtagande och noggrann.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.