Mätingenjör till Ellevio

Mätingenjör till Ellevio

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart energisamhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Nu söker vi dig som kan förstärka vårt team inom Mätteknik i Stockholm som mätingenjör.

Matchar vi varandra?

Ellevio tar ett samhällsansvar och vi drivs av att skapa framtidens elnät. Vi är stolta över vårt arbete och vi arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa - utan för att det ska lysa hållbart. Vi är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Om du, precis som vi drivs av att påverka och forma framtidens hållbara energisamhälle kanske det här kan vara rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

För Ellevios räkning söker Studentwork en mätingenjör för ett konsultuppdrag på tio månader under perioden februari-december 2021. I denna roll kommer du att ingå i team med sex kompetenta kollegor och rollen kommer bland annat att innehålla nedan arbetsuppgifter:
  • Beställa fältarbete och följa upp entreprenörers utförande
  • Samarbeta internt och med entreprenörer för att lösa problem
  • Att för gruppens räkning svara på kund- och entreprenörsfrågor
  • Insamling och registrering av data i arbetsordersystem och Excel
  • Utreda och analysera fel och avvikelser
  • Upprätthålla en god och professionell affärsrelation med entreprenörer
Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom energi, elkraft, elektroteknik alternativt dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från elnäts- eller energibranschen. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god systemvana sedan tidigare samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan! Urvalsarbetet kommer inledas i januari 2021.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.