Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

QuickBit är ett svenskt fintech-företag som grundades 2016 med ambitionen att fler människor och företag ska använda sig av kryptovaluta i deras vardag. Idag erbjuder QuickBit lösningar som underlättar för människor genom att snabbt, enkelt och säkert kunna köpa kryptovaluta vid köp online.

QuickBit är ett snabbt växande företag som idag har 40 anställda på fyra kontor - Stockholm, Gibraltar, Tallinn och Lahore. Vill du vara med på deras resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som Customer Support Specialist kommer du vara en viktig del i teamets tillväxt där det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill arbeta inom ett globalt bolag. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Behandla inkommande ärenden från kund via telefon, mail och chatt
  • Skapa arbetsrutiner som FAQ, manualer etc.
  • Planering och förbättringsarbete rörande supportfunktionen
  • Rapportering till ledningsgruppen för att senare vidta förbättringsåtgärder
Omfattning: heltid

Ort: Stockholm

Arbetstider: kontorstider

Anställningsform: direktrekrytering

Är du personen som brinner för business och har ett intresse för kryptovalutor? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil
För att vara framgångsrik i den här rollen gillar du att arbeta i en föränderlig miljö som ständigt utvecklas. Du brinner för service och ger alltid 100% oavsett vilket arbetsuppgift du tar dig an. Du har en god kommunikationsförmåga samt ser inga problem utan bara lösningar!

Våra önskemål till dig:
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Minst 1 års erfarenhet från en supportroll, kundtjänst eller motsvarande inom bank/finans
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska
  • Stort plus om du har ett intresse för kryptovalutor eller arbetat med det tidigare, men inget krav
Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.