Kundtjänstmedarbetare!

Kundtjänstmedarbetare!

Våra ögon är lika olika som våra fingeravtryck. Våra livsstilar är också olika. Därför skapar vi på Essilor livsförbättrande seendelösningar, skräddarsydda för dina behov.

Vår unika innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics, i kombination med vår hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för oss att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare hos Essilor kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team på 13 personer som alla ständigt jobbar med att ge kunden den bästa möjliga servicen. Du kommer att administrera inkomna ordrar från företagskunder och ha kontakt med kunderna via både mail och telefon. Samt hantera eventuella krediteringar och alltid se till att kunden fått den bästa möjliga servicen.

Denna tjänst är ett föräldrar vikariat på ett år med start omgående. Du kommer att vara anställd direkt hos Essilor men vi på Studentwork sköter hela rekryteringsprocessen. Efter vikariatets slut finns goda chanser att få fast anställning hos Essilor förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Välkommen med din ansökan!

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet som kundtjänstmedarbetare, orderadministratör eller en annan tjänst som rekryteraren finner likvärdig. Det viktiga är att du tidigare jobbat i en serviceroll där du haft telefonen som verktyg. Det är också viktigt att du talar och skriver flytande på både svenska och engelska. Vidare ser vi gärna att du har god datorvana och är snabb på tangenterna. Som person tror vi att du är noggrann, flexibel lyhörd, initiativtagande och gillar att jobba i en serviceinriktad roll.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.