Kundansvarig Administratör

Kundansvarig Administratör

SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group sedan 2017 med 18 500 anställda i mer än 30 länder. SevenDay Bank är en filial till danska Express Bank A/S. På kontoret i Kista arbetar ca 50 medarbetare. Hos oss får man arbeta i ett företag med goda resultat, höga ambitioner och en solid tillväxt. Vi har en kultur som är resultat-driven, transparent och en flexibel arbetsplats med nära relation mellan chef och medarbetare samt en stark samhörighet och god kamratanda. Vi vill på alla sätt underlätta för konsumenter som är i behov av ett lån, eller i behov av att samla sina lån och krediter på ett och samma ställe för att få mer kvar att leva på, varje månad året om. Vi erbjuder även våra kunder ett av marknadens mest attraktiva sparande med enkla villkor och alltid till en hög ränta. Vårt mål är att genom enkel och personlig hantering göra våra kunder nöjda. Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att vara det självklara valet oavsett om ett lånebehov uppstår eller om man vill ha ett tryggt sparande.

Till deras kontor i söker vi nu en kundansvarig administratör som trivs i en social och administrativ roll. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som Kundansvarig Administratör på SevenDay kommer du ingå i ett härligt team där det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill arbeta inom ekonomi och finans.
  • Utbetalning av lån
  • Sparkontohantering
  • Viss kundkontakt via telefon
  • Kontoavstämningar
  • Bygga och vårda långsiktiga kundrelationer
  • Mejlhantering
  • Administration och dokumenthantering
  • Posthantering
Omfattning: heltid

Ort: Stockholm, kista

Arbetstider: 08.00 -16:30

Anställningsform: 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till fortsättning

Start: omgående

Är du personen som är i början av din karriär och vill utvecklas inom ekonomi och finans? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil
För
att vara framgångsrik i den här rollen gillar du att arbeta i team och det är viktigt att vara lösningsorienterad och att kunna jobba strukturerat och noggrant. Du har en högskoleexamen inom det ekonomiska området eller motsvarande.

Vår grupp präglas av laganda och att samarbeta och dela kunskap mellan kollegor ser vi som en självklarhet. Vi tror på människors förmågor och vilja att utvecklas och sätter större värde vid dina personliga egenskaper än din formella utbildning, har du tidigare erfarenhet från bank och finans är det meriterande men det är inte ett krav. Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb där vi arbetar med personliga mål och du kommer att ha täta avstämningar med din närmaste ledare gällande din personliga utveckling. Vi arbetar löpande med välmående för att bidra till att våra anställda får rätt förutsättningar till ett hållbart arbetsliv genom balans mellan jobb och ledig tid.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.