Junior integrationsspecialist

Junior integrationsspecialist

Har du nyligen avslutat en eftergymnasial utbildning inom IT/mjukvara samt har ett stort tekniskt intresse? Har du kanske till och med suttit och utvecklat något på fritiden där du hållit på med API:er och informationsflöden? Vi på Studentwork letar just nu efter en Junior integrationsspecialist till AFA Försäkring med kontor i centrala Stockholm. AFA Försäkring ägs av arbetsmarknadens parter; Svenskt Näringsliv, LO och PTK, och försäkrar anställda inom den privata sektorn samt kommuner och regioner. I denna tjänst kommer du få möjlighet att arbeta i en stor men väldigt familjär organisation. Du kommer arbeta med seniora kollegor och få ta stort eget ansvar. Låter detta lockande? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som integrationsspecialist kommer du att arbeta med integrationer samt mer avancerad teknisk support av plattformen till utvecklare på AFA Försäkring. Teamet kring integrationsplattformen består idag av 5 personer där du kommer vara den i teamet som är ansiktet utåt gällande supportärenden. Utöver integrationer och avancerad teknisk support kommer du bland annat arbeta med ärendehantering, uppgradering av certifikat, felsökning, driftsättning, dokumentation, beställningar samt komma med förslag på olika förbättringsmöjligheter. Du kommer att vara anställd av oss på Studentwork i 12 månader och därefter finns mycket goda chanser till överrekrytering, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på 12 månader med mycket goda chanser till överrekrytering

Arbetstider: Kontorstider, 8-16:15

Placeringsort: Centrala Stockholm

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och mjukvara. Du har ett stort tekniskt intresse och driv. Det är mycket meriterande om du har utvecklat något hemma där du har hämtat API:er och hållit på med informationsflöden. För denna tjänst krävs det att du är flytande i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Som person är du lyhörd och självständig. Du har ett stort tekniskt intresse och inre driv att förbättra olika arbetssätt och rutiner. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. I denna tjänst är det även viktigt att du är social och tycker att det är kul att stötta samt ha kontakt med kollegor från många olika avdelningar.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.