Junior Rekryterare på deltid

Junior Rekryterare på deltid

Nu söker vi dig som vill kliva in i rollen som Junior Recruiter på deltid hos oss internt på CLevry och bli en del av vår organisation. Vi har en otroligt spännande tid framför oss och ser fram emot att stärka vårt rekryteringsteam ytterligare! Vi är en fartfylld organisation och du kommer att tillhöra vårt sammansvetsade leveransteam med fokus på att stötta våra Consultant Managers i deras rekryteringsprocesser. Hos oss kommer kulturen först och tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Dina arbetsuppgifter
Som Junior Recruiter kommer du att jobba nära våra rekryterande Consultant Managers och stötta i det dagliga arbetet. Du kommer att främst att arbeta med de inledande delarna av rekryteringsprocessen - screena ansökningar, hålla telefonintervjuer samt searcha kandidater i både interna och externa databaser. Detta är ett perfekt jobb vid sidan av dina studier för att få erfarenhet inom branschen!

Din profil

Vi söker dig som:
  • Är studerande på universitet/högskola och har minst 1 år kvar av dina studier (två terminer)
  • Studerar personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning
  • Har möjlighet att jobba ca 2 dagar/vecka samt extra vid högtider och lov
  • Har erfarenhet av att jobba med telefon som verktyg
  • Erfarenhet av service
Som person är du social och positiv med ett stort driv. Vi är duktiga på snabba leveranser med kvalitet och arbetar ofta under högt tempo, därför ser vi att du som söker trivs med högt arbetstempo samt eget ansvar. Vidare är du strukturerad, flexibel och kommunikativ samt håller en hög servicenivå.

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som växer och vi vill se dig växa med oss. Rätt person kan med tiden få mer ansvar så vi ser att du är orädd och gillar att ta dig an nya utmaningar!

Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan

Arbetstider: 8-17

Lön: Fast timlön

Placering: Stockholm, Kungsholmen

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Madeleine Nordström som är ansvarig för internrekryteringen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment and advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.