Junior Project Manager

Junior Project Manager

Vill du jobba med projektledning och kick-starta din karriär i ett internationellt bolag med drivna kollegor och programvara i världsklass? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om rollen
Clevry letar just nu efter en Junior Project Manager till vår kund Basware. Du kommer att vara anställd som konsult via Clevry det första året för att sedan bli överrekryterad av Basware, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. De första månaderna kommer det att läggas mycket tid på onboarding och utbildning, allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Basware erbjuder öppna och säkra molnbaserade lösningar för e-fakturering och inköp-till-betalning (P2P), vilket ger större effektivitet inom både inköp, leverantörs- och kundreskontra. I rollen som Junior Project Manager kommer du att:
  • Planera och genomföra olika projekt. Du ansvarar för att dessa följer sin tidsplan och avslutas inom deadline.
  • Kommunicera kundens behov till de tekniska konsulterna och leverera processuppdateringar till kundens styrningsgrupper.
  • Vara ekonomisk ansvarig och kunna presentera för ditt team hur den ekonomiska statusen ser ut i de olika projekten.
  • Viss Excell-rapportering.
  • Du kommer att jobba med två till tre, max fyra kundprojekt åt gången.
  • Du behöver ha ett "Project Manager's mindset" och alltid tänka två veckor fram i tiden då du ständigt jobbar mot olika deadlines.
  • Resor och möten ute hos kund kan förekomma i tjänsten.
Start: Maj 2021

Placering: Bromma, Stockholm

Omfattning: Heltid. 37,5 h/vecka

Önskad bakgrund
Vi söker dig som har en utbildning inom Business och har erfarenhet inom projektledning. Din erfarenhet kan komma ifrån tidigare arbetsplatser, praktiker eller certifikat. Du har en god ekonomisk förståelse och mycket goda kunskaper i Excell. Det är viktigt att du har förståelse för leverantörs- och kundreskontra samt förstår denna avdelning. Det är meriterande ifall du har ett intresse och/eller förståelse för olika IT-system. Vidare är du flytande i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och inte rädd för att ta kontakt med kunder och kollegor. Du har enkelt för att samarbeta och kommunicera med olika typer av människotyper. Du tycker om att arbeta i team men gillar även att styra upp och ta en ledarroll. Du har ett lösningsorienterat mindset och ser lösningar istället för problem. Vidare har du ett genuint intresse för självutveckling och vill hela tiden förbättras och lära dig nytt.

Vi erbjuder dig
  • En internationell och dynamisk arbetsatmosfär
  • Utmanande och varierade uppgifter
  • Du kommer att under din onbarding få utbildning inom projektledning, inköp och en Prince2 Certifikering
Ansök nu!
Om du är intresserad av tjänsten, vänligen ansök snarast då vi arbetar med löpande urval och då start för tjänsten är redan i början på maj. För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta ansvarig konsultchef Anna Almén. Observera att vi med hänsyn till GDPR inte tar emot några ansökningar via mail.

Om Basware
Basware is the global leader in providing networked purchase-to-pay solutions and innovative financing services. Basware's commerce and financing network connects businesses in over 100 countries and territories around the globe. As the largest open business network in the world, Basware provides scale and reach for organizations of all sizes, enabling them to grow their business and unlock value across their operations by simplifying and streamlining financial processes. Small and large companies around the world achieve significant cost savings, more flexible payment terms, greater efficiencies and closer relationships with their suppliers. Find out more at www.basware.com

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment and advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.