IT-supporttekniker

IT-supporttekniker

Har du en gymnasial utbildning inom IT och teknik? Är du en serviceinriktad person med användaren i fokus? Vi på Studentwork letar just nu efter en IT-supporttekniker till vår kund Omexom med huvudkontor i Västberga, Stockholm. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. I denna roll kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och ha kontakt med många olika kollegor inom företaget. Låter detta lockande? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Om rollen

I rollen som IT-supporttekniker på Omexom kommer du att ingå i IT-teamet som idag består av 6 personer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att supportera och ge service åt anställda på företaget. Arbetet kommer bland annat bestå av installation av mjuk- och hårdvara, felsökning, dokumentation samt administration kring leverans av datautrustning. Även felsökning av annan kringutrustning såsom mobiltelefoner, skrivare och teknikutrustning i konferensrum kommer att ingå i dina arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta från Omexoms huvudkontoret i Västberga, Stockholm, och lösa ärenden på plats på kontoret alternativt via mail, telefon eller fjärrstyrning. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men att du sedan kommer bli anställd direkt hos Omexom.

Ort: Stockholm (Västberga)

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, direktrekrytering

Arbetstider: 8-17

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och ett stort IT och teknikintresse med känsla för service. Du är allmänt orienterad inom datoranvändning, användning av Windows-operativsystem, Office-programvara med mera. Utöver detta har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Det är meriterande om du:
  • Tidigare har arbetat som supporttekniker i en Help Desk-funktion med olika ärendehanteringar av datorer, telefoner och operativsystem.
  • Har erfarenhet av PXE-Boot, skrivare och Follow-me Print som funktion.
  • Har erfarenhet av iPhone och iOS, Samsung och Android, Office 365, Adobe Reader, Teams, Bitlocker och/eller OneDrive.
För denna roll kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett stort engagemang och gärna hjälper användare att lösa deras problem. Du tar initiativ och är en ansvarsfull person med ett positivt synsätt. Vidare är du självgående men gillar också att arbeta tillsammans med andra.

Om Omexom
Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Företaget är en del av VINCI Energies, ett av sex affärsområden inom den franska industrikoncernen VINCI som har över 200 000 anställda över hela världen.

På Omexom är vi yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Hos oss finns en kollega alltid nära till hands och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.