Gatuprojektör med erfarenhet

Gatuprojektör med erfarenhet

Strid & Lundberg arbetar framförallt med projektering av gatu- och markprojekt samt projekteringsledning av infrastrukturprojekt. De arbetar med alla delar av projekteringsprocessen från tidiga skisser till färdiga bygghandlingar och relationshandlingar och har erfarenhet av både stora och små projekt. Strid & Lundberg är det lilla företaget med den stora erfarenheten. Personlig kontakt och pålitliga leveranser ger långsiktiga relationer.


Dina arbetsuppgifter


Vi söker för Strid & Lundbergs räkning en Gatuprojektör. Företaget har idag 6 anställda som du kommer att få arbeta tätt tillsammans med. Du kommer mestadels att jobba med stadsmiljöer i Stockholmsområdet i uppdrag åt både kommuner och privata aktörer. Du kommer att få arbeta både självständigt i mindre projekt och i nära samarbete med dina kollegor i större stadsutvecklingsprojekt. Genom att arbeta i många olika typer av miljöer och uppdrag kommer du utmanas och utvecklas. Du kommer att själv få driva kundkontakten framåt. Strid & Lundberg formar ofta team med andra mindre företag för att skapa en komplett projekteringsorganisation i de projekt där så krävs.

Övrig information

Start
: Efter överenskommelse

Omfattning: Heltid, direktrekrytering till Strid & Lundberg

Placering: Centrala Stockholm

På grund utav de kommande högtiderna kommer återkopplingen kring denna tjänst att ske tidigast i januari 2021. Rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Studentwork.

Din profil

Vi söker dig som har 3-6 års erfarenhet utav gatuprojektering samt besitter en relevant högskole- eller universitetsutbildning. Du kan exempelvis ha läst fysisk planering, samhällsbyggnad, väg & vatten, byggteknik eller annan utbildning som rekryteraren finner relevant. Vi vill även att du har grundläggande kunskaper i Auto-CAD. Du kommer att arbeta med Novapoint så erfarenhet av det eller från Civil 3D är meriterande men inget krav. Slutligen önskar vi att du är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift då majoriteten av ditt arbete kommer utföras på svenska. Som person tror vi att du är genuint intresserad utav gatuprojektering och vill engagera dig för att göra ett bra jobb för både kund och trafikanter. Vidare tror vi att du är ödmjuk och nyfiken inför nya utmaningar och uppdrag.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Strid & Lundberg kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.